divendres, 10 de maig del 2013

Grups anti-sistema

Senyor Manel Roca, cap de l’Àrea d’Informació de la Direcció General de Serveis Penitenciaris, Juan Luis Escudero Pérez, amb DNI, coordinador de Presons de CSI-F a Catalunya, i Joan Jesús Escanilla Rull, amb DNI, president de la Unió Provincial de Barcelona de CSI-F sol·licitem que la Direcció General de Serveis Penitenciaris adopti totes les mesures necessàries per tal de garantir la seguretat i la protecció de la imatge pública dels funcionaris que van a declarar al judici pel motí de Quatre Camins de 2004.

El nostre sindicat té constància que grups anti-sistema de caire violent han convocat tot un seguit de mobilitzacions contra el que ells anomenen “los torturadores de Quatre Camins”. Aquestes consignes s’han penjat a internet i a nombrosos cartells col·locats a barris propers a l’audiència Provincial de Barcelona. A continuació li enviem els enllaços i adreces electròniques on surten aquestes consignes en contra dels funcionaris de presons implicats en el lamentable motí:
La administració ha d’informar als funcionaris que van a declarar a l’Audiència Provincial tant de les seves mesures d’autoprotecció com de tot el dispositiu que la nostra Direcció General ha establert en coordinació les forces de seguretat encarregades de vetllar per la integritat física i moral dels treballadors penitenciaris. A més a més, cal tenir en compte que amb tota probabilitat hi haurà a les portes de l’Audiència una gran presència de mitjans de comunicació, cosa que pot convertir el judici en tot un “linxament mediàtic” dels nostres companys.

CSI-F resta a la seva complerta disposició per si necessita la nostra col·laboració a l’hora de garantir la seguretat dels funcionaris citats a declarar, així com per vetllar per un correcte desenvolupament del judici.

Cordialment, 


Barcelona, 24 d’abril del 2013