dijous, 1 de novembre del 2012

La "re-pressió" dels cobards

Després d'un temps d'absència, que no de vacances, tornem una altre vegada a intentar moure a nivell d'informació aquest bloc.
La nostra intenció no es ficar-nos amb ningú, però des de una mica abans de l'ultim post que varem penjar ja fa uns dies, la cosa no canvia per a millor, sinó tot el contrari, cada cop anem a pitjor.
Per això volem recordar una mica l'essència del que realment és un sindicat i el sindicalisme que avui en dia segueix vigent.

"Un sindicat és una associació formada per a la defensa dels interessos econòmics i socials dels seus membres. El sindicalisme o moviment sindical és l'actuació organitzada dels treballadors organitzats en sindicats que té com objectius la millora de la qualitat de les condicions de vida i laborals."

Anem a pams i intentarem estructurar el que us volem dir:

1.- Des de la presumpte signatura del pre-acord famós (nosaltres varem votar NO), tot el que varem dir en el seu moment a anat sortint, si més no, estem veien com s'esta desenvolupant. Sembla ser que n'és de veritat allò de la venda del nostre cul i la negociació de les hores sindicals per part del "sindica-lis tos" de torn. 
Avui per avui tots nosaltres seguim pitjor que abans de la signatura de l'acord. 
Per una banda companys imputats per "presumptes autors d'un delicte pels incidents ocorreguts el passat 02/12/2011 davant la presó Model". 
Per un altre, cada cop són més les retallades que estem patín (de què ens ha servit la signatura del "puto" acord?) en la nostre butxaca i els "sindica-lis tos" segueixen tenint les seves hores sindicals i seguim sense veure'ls per els centres de treball.

2.- Sabeu tan bé com nosaltres, que ben aviat els començarem a veure per els centre de treball amb les cares de bons minyons i sortint dels seus "zulos", "ciénagas", "corralitos" i "patios de monopodio"demanant el vot, regalant bolígrafs i cursos a do-ixo. 
Alguns de vosaltres us preguntareu: -"qui són aquests, fa molt que treballant amb nosaltres?
No us deixeu enganyar, estan adscrits al vostre centre però no treballen ni per a vosaltres ni amb vosaltres, ho fan per a ells mateixos i els seus propis interessos.

3.- Serà el moment de fer sevir la memòria i començar a pregunta'ls-hi: 
On estàveu quan van acomiadar als 450 interins?
Per què ens vareu fer votar un pre-acord que és paper mullat?, 
Per què no us vareu responsabilitzar com a sindicats del bloqueig de la Model el desembre del 2011 per protestar per la baixada de sous i de personal i vareu permetre les compareixences dels funcionaris davant dels Mossos d'Esquadra?
Senyors d'UGT (per dir-los d'alguna manera), per què us rèieu quan protestàvem davant de la vostra seu i per què ens vareu denunciar en comptes d'ajudar-nos?. Per què vareu fer acusacions sense fonament a companys i ex-companys de sindicat? Això és el vostre concepte de sindicalisme?

Seguim amb les retallades i amb interins de tot arreu acomiadats i vosaltres senyors dels sindicats (tots el sindicats) que esteu fent per pal·liar aquestes mesures i aquest espoli que ens estan fent la Generalitat i el Govern central?

Per el que veiem no esteu fent res de res, si perdoneu, ens aviseu de les mesures que prendrà la DG envers a nosaltres, però no el que feu o esteu fent per a contrarestà els seus moviments, us limiteu a fer el "SI BUANA" i s'ha acabat.

No sou capaços de resoldre els problemes diaris als centres.
No sou capaços de contestar les preguntes dels vostres afiliats del dia a dia en els vostres centres. 
No sou capaços d'enfrontar-vos ni amb els gerents, que alguns no saben on tenen la ma dreta, ni molt menys amb alguns directors que exerciten abusos de poder.

Després de tot això, ens podeu explicar, 
quina és la vostre funció?.
què oferiu als vostres afiliats i per què s'han de sentir segurs i recolzats?
què heu fet fins ara per nosaltres?

Penseu bé les vostres respostes perquè us jugueu molt per a les properes eleccions sindicals.

Salutacions,

Equip de redacció Brians-1