divendres, 9 de novembre del 2012

VAGA del proper 14 de novembre

Des de Plataforma Serveis Centrals:


Com ja sabeu el proper dia 14 de novembre està convocada una vaga general contra les retallades i per la defensa dels nostres drets laborals i socials. LA PLATAFORMA SERVEIS CENTRALS DONA TOT EL SEU SUPORT A LA CONVOCATÒRIA DE VAGA, QUE EXPRESSA EL REBUIG A LA POLÍTICA SALVATGE DE RETALLADES QUE VULNERA ELS MÉS ELEMENTALS DRETS DE LES PERSONES. 


NO OBSTANT, PER A TOTS AQUELLS/ES QUE HEU DECIDIT NO FER VAGA PELS MOTIUS QUE CONSIDEREU, US PROPOSEM altre tipus de protesta, donat que tot i exercir el dret a no fer vaga, podem fer que es senti el nostre desacord amb la política de retallades que no ajuda a la recuperació del país i que està deixant en una situació molt complicada a molts ciutadans i ciutadanes, a més de crear més desigualtat social.


El proper dia 14 de novembre de 2012 tots aquells que decidiu no fer vaga ens reunirem a les portes de l’edifici de DGSSPP (C/Aragó, 332) a les 10.00h. 

Portem truites, fuet, fruita, galetes... i oferim-ne als/les ciutadans/es. Farem fulls informatius per a repartir i informar a la gent que passi, als conductor@s, xiularem, portarem les nostres pancartes... 


Així mateix convidem a tots aquells que feu la vaga, a unir-vos a aquesta iniciativa, per a fer d'aquesta jornada un dia diferent, una jornada reivindicativa, sense perdre el nostre caire pacífic, i motivem a tot@s aquells que ens vegin amb una nova acció.

Així mateix us informem que ja ens hem posat en contacte amb el comité de vaga de l'example dret per a unificar actes en aquest dia.

Hem de deixar clara la nostra disconformitat amb les polítiques de retallades. Deixem clar que no és que no volem fer vaga, és que no podem fer-la, però a l’hora fem-nos visibles i demostrem el nostre rebuig amb aquesta situació.

Finalment...llegirem un manifest en el què deixem clara la nostra postura!


Suma't!!!