divendres, 4 de maig del 2012

3er TANCAMENT a Ciutat de la Justícia.


3er TANCAMENT a Ciutat de la Justícia

Ahir dia 3 de maig de 2012 va tenir lloc la 2a assemblea general de Plataformes. Aviat tindreu el resum de la reunió, així com informació sobre les properes accions que es duguin a terme.
Ara volem informar-vos de l’esdeveniment que es va produir ahir, 3 de maig de 2012: el 3er TANCAMENT a Ciutat de la Justícia.
Plataforma Ciutat de la Justícia ha fet un comunicat, del que us fem un resum:

Atrinxerats/des per aturar les retallades!

Amb totes les nostres accions estem demostrant el nostre desacord, el nostre posicionament ferm contra les polítiques neoliberals del govern català ,espanyol i europeu. Per això cridem PROU RETALLADES! Ho cridem fort, en silenci i fins i tot amb màscares blanques, pacíficament però amb contundència…

Tota la ciutadania estem patint retallades indignes, irresponsables, injustes, i el que es pitjor, estem perdent, tots plegats, cada cop més, drets i llibertats: drets tant bàsics com el dret a una educació pública de qualitat, el dret a una sanitat pública igualitària, el dret a una justícia pública coherent i rehabilitadora, el dret a un treball digne, el dret a una vivenda, etc., i llibertats fonamentals com la llibertat d’expressió, llibertat de reunió, llibertat de manifestació, llibertat de circulació,  etc.
Nosaltres, “els/les invisibles”,…la resistència activa, demostrem un cop més, que davant lleis i decrets absurds, injustos i sense criteri… el més legítim és desobeir i lluitar, en el nostre cas tant dins com fora del nostre lloc de treball, perquè coneixem molt bé i de primera fila, l’entramat de veritats i mentides que aquesta administració durant molts anys ha anat teixint davant dels nostres nassos.

Hem vist com la deixadesa i la manipulació han estat i segueixen sent protagonistes en les seves accions, en el seu fer i decidir dia rere dia. Fa temps que ha deixat de ser prioritària la qualitat de la intervenció professional en i amb la comunitat, s’ha ignorant el nostre treball duríssim realitzat durant els darrers anys, extralimitant-nos de les nostres funcions i les nostres jornades laborals, que hem fet per ètica personal i professional, com a empleats/des públics/quès. Aquest esforç ha estat ignorat, i el que ens sembla més fort, “s’han rigut en la nostra cara”, perquè ara ens volen vendre. Perquè a més a més no reclamem cap privilegi, no, el que fem és lluitar legítimament contra un nou model, contra la privatització de tots els serveis públics. Estem en contra que les persones, ciutadans i ciutadanes, només siguem considerats números, estadístiques i memòries per quedar bé,…utilitzades per sostenir determinats alts càrrecs sense sentit, que si retallessin per aquí, sí seria un autèntic estalvi per a la població,... “que fusionin subdireccions, de la supradirecció, de la direcció general de la interdirecció…”

Aquí hi ha gent que lluita i no es rendeix,  i cada cop som més.

"Cuando reflexionemos sobre nuestro siglo, lo que nos parecerá más grave no serán las fechorías de los malvados, sino el escandaloso silencio de las buenas
personas"
(Martin Luther King)


SUMA’T A LA LLUITA!!!!!