dilluns, 23 d’abril del 2012

CCOO interposa recurs contra les retallades

Impugnacio Acords Govern 


Davant l’actuació del Govern de la Generalitat en l’àmbit de la Funció Pública, en general, i en l'àmbit dels serveis penitenciaris en particular, afectant amb una sèrie de decisions la prestació dels serveis públics i els drets dels seus treballadors/ores, CCOO considera que concorren en aquestes decisions elements que poden determinar la seva nul·litat.

És per això que CCOO, assumint la seva tasca de representació del col·lectiu d’afiliats i afiliades al sindicat, ha interposat 2 recursos:

· Recurs contenciós contra la mesura de reducció del 15% de jornada i retribucions del personal interí de la Generalitat, inclòs el personal de rehabilitació dels serveis penitenciaris.
· Recurs contenciós contra l’Acord que imposa la reducció de les retribucions íntegres anuals en un percentatge del 6%.

El sindicat té legitimació per representar interessos col·lectius i l’obligació de fer-ho quan aquests interessos, com és el cas, estan sent afectats de manera tan salvatge i arbitrària.


Agrupació Personal
Penitenciari CCOO


CCOO IMPUGNA L’ACORD DE GOVERN DE LA RETALLADA SALARIAL DEL 3%

Com recordareu, el Govern va aprovar que no n’hi havia prou amb les successives congelacions i retallades de tot tipus i va aprovar que, el mes de juny s’aplicarà als empleats públics una reducció del 3% de les retribucions íntegres anuals, però que, tal i com estableix l’esmentat acord la reducció retributiva acaba sent d’un 6% sobre el total de les retribucions percebudes durant el primer semestre de l’any.

Ser empleat/da públic a Catalunya ha d’estar més castigat, segons el nostre propi Govern. 

CCOO ha impugnat aquest Acord de Govern

I pel que fa a la greu discriminació que s’ha aplicat ja al personal interí de reducció de jornada i retribucions del 15%, CCOO també hem anunciat recurs contra aquesta retallada. 

Companys/es la lluita continua! 

No podem permetre que les contínues agressions contra els serveis i els empleats/des públics i el menyspreu a la negociació quedin sense resposta.


1 comentari:

Anònim ha dit...

DEMAGOGIA..... Es como si impugnas que sale el sol por la mañana. LAS RETALLADES estan en la LEY..... y no hay nada que rascar.