divendres, 16 de desembre del 2011

Generalitat i sindicats de la funció pública finalitzen les negociacions sense acords


El pla d'ajust econòmic
El Govern català pot aplicar les retallades salarials als empleats públics de manera unilateral Els sindicats anuncien mobilitzacions per dimarts, a la plaça de Sant Jaume, i dimecres, davant el Parlament
 
Divendres, 16 de desembre del 2011 - 18:04h
el Periódico - EFE / Barcelona

La Generalitat i els sindicats de la funció pública han donat per finalitzada la negociació sobre les últimes retallades que planteja el Govern sense haver arribat a cap acord global, de manera que l'Executiu català aplicarà probablement les mesures d'ajust de manera unilateral.

Aquestes mesures pretenen estalviar a la Generalitat 625 milions d'euros, dels quals uns 300 procediran probablement de la rebaixa salarial que s'obtindria amb la reducció de les pagues extres de juny i desembre del 2012 de tots els empleats públics de la Generalitat.

Les converses han acabat aquest divendres en la setena reunió de la mesa de negociació de la funció pública, que ha durat una mica més de tres hores i en la qual, com en altres ocasions, sindicats i Generalitat no han aconseguit acostar postures en pràcticament cap àmbit, han informat fonts sindicals.

Després d'acabar la reunió, els portaveus dels sindicats, Josefina Pujol (CCOO), Ricardo Rodilla (IAC) i Xavier Casas (UGT), han denunciat en declaracions als mitjans de comunicació la falta de voluntat negociadora per part de la Generalitat i han qualificat la ronda de negociacions celebrada de "teatre, farsa i pantomima".
 

 

9 comentaris:

anse ha dit...

Estoy empezando a calentarme, se me están hinchando las pelotas, politicuchos

Pere ha dit...

Es el que té tenir majoria absoluta. Es pot fer teatre (pr no dir que no sóm demòcrates) i fer, al final, el que dona la gana. Les formes són aquestes i el resultat, per una orella entra i per l' altre surt..... cap a la paperera. Total no faran cap esforç per limitar el frau fiscal, per exemple, ni tocaran les bones fortunes... Total millor tocar l'escola pública i els hospitals de la seguritat social. Total,ells porten els nens a l' escola privada i tenen assegurances médiques de conya!

Un mestre ha dit...

Jo aquest mes cobraré, treballant-lo sencer, uns 280€ bruts i sense paga extra, ja que als substituts ens han tancat la nómina de desembre el dia 2, fins que la baixa vigent en aquell dia s'acabés. La mestra que substitueixo va renovar la baixa el dia 5, amb la qual cosa cobraré 4 dies aquest mes. Li dono les gràcies al Departament i al senyor Mas per fer-me passar unes meravelloses festes de Nadal amb la meva família, però estarè pensant en la seva.

jorge ha dit...

Yo estoy esperando el mensaje de cada año envia el Señorito Arturito Mas por navidad, que la con la contestacion que le voy a dar me puedo ir buscando otro trabajo

jaume nin ha dit...

"Masnostijeras", el 22 a la nit celebraré "el sopar d'empresa" i com que no haurem cobrat, vindré a sopar un bocata a les portes del Palau de la Generalitat. Espero que, al menys, em convidis a una copeta del cava que no et faltarà. O també m'aviarà en Puig a l'escorta pretoriana?

Juan ha dit...

Sindicatos ahora moveis el culo, joder habia que haberlo movido cuando os subencionaba el PSOE. ahora no toca habeis perdido toda credibilidad, que habeis hecho por los 5.000.000 de parados pues yo te lo dire NADAAAAAA!!!!!

Karpo ha dit...

El Govern intenta enfrentar a los trabajadores de este país, produciendo los comentarios como los de juan. Yo también estuve parado unos años y después aprobé mi oposición, con mucho esfuerzo por mi parte por cierto. Pensar que funcionarios son los médicos , los policias, los bomberos, , los trabajadores de prisiones que realizan un trabajo nada agradable. Se están cargando la función pública. Igual quiere que seamos un pais africano sin funcionarios, prestaciones y ayuda social.

Alberto ha dit...

El Govern no quiere pagar lo que es de obligado cumplimiento pagar a sus funcionarios aduciendo que es culpa del Pacto Fiscal con el Estado Español. Como dicen ellos mismos: " Excusas de mal pagador".

Scarlatti ha dit...

¡Bienvenidos al Circo SindiGen! ¡Pasen y vean a los saltimbanquis mentirosos, deléitense ante los "Fabulosos CIU Boys"! ¡Cabras con cornetas, payasos sin chancletas, caramelos de festín, algarabía sin fin! Vayan entrando, vayan pagando, vayan viendo, vayan saliendo... It's a wonderful life!!! A más ver,