dissabte, 17 de desembre del 2011

Reunió intersindical 16/12/2011


REUNIÓ INTERSINDICAL 16/12/2011 - UGT :: CCOO :: CSIF :: CATAC

Aquest matí més de 100 delegats i delegades i membres de les comissions executives dels sindicats amb representació a l’àmbit penitenciari ens hem reunit per fer una valoració de l’actual escenari de NO NEGOCIACIONS.

El principal compromís adoptat conjuntament i de forma consensuada per tots els assistents ha estat l’elaboració d’un calendari d’accions i mobilitzacions que s’estendran al llarg del temps fins que la Direcció General deixi d’agredir els treballadors/es penitenciaris, recapaciti en les seves intencions de retallar tant drets laborals com retributius i abandoni la campanya de desprestigi que ha iniciat l’Administració en contra del col·lectiu.

PROPOSTES ACORDADES:

Roda de premsa amb l’objectiu de rebatre les mentides del Director General i desmuntar la campanya de desprestigi del Departament de Justícia.

Concentracions als centres de treball, seus de partits polítics i edificis emblemàtics del Departament.

Dia 22 de desembre: tancaments de delegats en un Centre de treball per determinar, amb el recolzament dels treballadors/es a l’exterior.

Dia 23 de desembre: utilització massiva i exclusiva dels transports públics per accedir als Centres per part dels treballadors/es.

Dia 29 de desembre: manifestació al centre de Barcelona conjunta amb cossos especials (penitenciaris, mossos d’esquadra i bombers).

Durant el mes de gener es realitzaran assemblees informatives als centres de treball per determinar l’agenda de les futures accions de pressió que siguin necessàries.


PELS NOSTRES DRETS, LA LLUITA CONTINUA!


Barcelona, 16 de desembre de 2011