dissabte, 3 de desembre del 2011

Reunió de la Mesa General

Us informem de la reunió d'avui de la Mesa General.

Desmentir primer de tot, que s'hagin trencat les negociacions.

L'Administració s'ha aixecat de la Mesa, després de lliurar un trist full, el qual s'adjunta, que no clarificava gens les xifres.

El que és una mostra d'immaduresa total (qui s'imagina unes mesures tant dures sense mobilitzacions!) és que l'Administració per aquest motiu hagi d'abandonar la reunió.

En realitat no tenien bé, ni complertes, les dades.
No passa res. No sóm nosaltres els que tenim pressa per implantar les mesures.

Esperem nova data de reunió, i ja us seguirem informant.
I per, descomptat, les mobilitzacions aniran a més. Tots i totes ens hi juguem molt, i no sols en retribucions sinó també retrocedir 30 anys en drets.

Aquí teniu el comunicat de prema unitari:
Posicionament unitari dels sindicats presents a la Mesa de la funció pública
Els sindicats de la Mesa de la Funció Pública destaquen la poca voluntat negociadora de la Generalitat

Aquest matís’ha tornat a reunir la Mesa de la funció pública de Catalunya on l’administració ha tornat a presentar un ventall de dades incompletes. Dades que no permeten avaluar l’impacte en les plantilles i en els salaris. Aquest posicionament no permet negociar als representants de més de 230.000 treballadors i treballadores les mesures que vol adoptar el govern.

Els sindicats de la Mesa han demanat les dades i la concreció de les mesures.Al cap d’un parell d’hores de reunió la Generalitat s’ha aixecat de la mesa argumentant que no negociava mentre hi hagués un conflicte obert en una de les presons catalanes.

Els sindicats volen deixar molt clara la seva voluntat de negociar, però també destaquen que la Generalitat aprofita qualsevol excusa per interrompre la negociació el que fa sospitar la seva poca voluntat per arribar a cap acord.

Salutacions

Àrea de Comunicació
FSC-Sector Generalitat
CCOO de Catalunya