dissabte, 17 de desembre del 2011

La Generalitat ha augmentat d’un 31% els ajuts destinats bàsicament a estrangers que no treballen

somnoticia.cat - Política
16/12/2011
 

Pirmi
La Generalitat ha ajornat el pagament a proveidors i funcionaris, però al mateix temps ha augmentat d’un 31% la partida destinada a la Pirmi de 2011, un ajut de més de 400 euros al mes que reben bàsicament estrangers que no treballen (vora un 95% de receptors de la Pirmi no són catalans). Aquest mes de desembre 1.500 persones més de les que cobraven fins ara la Pirmi rebran aquesta prestació, i el Departament d’Empresa i Ocupació acabarà l’any destinant-hi fins a 170 milions d’euros, un 40% més del que s’havia pressupostat a principi d’any. A principi d’any Treball havia pressupostat 130 milions d’euros. Al setembre es va anunciar que la partida pujava fins a 150 milions i, finalment, amb aquesta novetat anunciada ahir, quedarà en els 170 milions.

3 comentaris:

Joan Sebastià ha dit...

Ajudes com aquesta són el que fa reaccionar la gent en contra de l’arribada d’estrangers, i a sobre et diuen nazi i xenòfob, i en realitat ho són tots aquests pijoprogres-multicultis, que defensen abans un estanger que un de casa.
Visca Catalunya lliure i neta, d’escòria!!!!!!!

Josep ha dit...

estic cansat de fa molt temps de molts independentistas que tenen una simpatia mal dissimulada per CiU, i sobretot, per aquell gran traïdors que ha sigut Jordi Pujol. Comencem per casa i ja arribarem on hem d’arribar. I quan dic per casa, vull dir per aquesta ERC que va darrera CiU com una gossa en zel.

Anònim ha dit...

encara que no tinguin feina, no se’n tornen al seu país. I que encara n’arribi més… Com a mínim que fets com aquest serveixen perquè molts independentistes s’adonin d’un p…. vegada que CiU és una banda de traïdors i que el seu suposat independentisme és pura estratègia electoral.