dijous, 17 de novembre del 2011

Una mica d'història

Aquest vídeo és perquè els companys recordin quant ha costat d'aconseguir les condicions laborals que tenim, que tot i poder-se millorar, el que no podem fer és anar enrere.
Salutacions companys

Equip de redacció BRIANS-1 






3 comentaris:

Amitambienmedieron ha dit...

Aqui no están ni el 'gominas', ni la 'pegui' alias la 'tordo'

Anònim ha dit...

Hola,

Quins cullons, el alias el gominas y la alias orko cognom la tordo no surten, quina peneta em fan, devien estar negociant a segona linia buscant la seva plaça adaptada i per la orko la seva plaça en propietat sense la opo i nomes anat 1 dia al mes a la feina.

Que dimiteixin ja, el dimarts no hi havien ni tots els delegats dels seus centres es increible, no representen ni a la plantilla ni tenen nassos de fer venir els delegats dels seus centres que estan disfrutant de les hores sindicals a costa del nostre treball i del nostre sou.

Dimitiu ja !!!! que espereu !!!

Anònim ha dit...

La 'tordo' estava a una clínica de desintoxicació de menjar tanta pinya per aprimar-se, la pobre està negociant que li aprovin la seva oposició sense anar a l'exàmen, normal el Sr. Parés és el seu tiet?. Per què no li pregunteu que fa la seva filla d'interina a Wad ras i no l'ha fotut fora?