dimecres, 16 de novembre del 2011

Més de 1000 treballadors penitenciaris han sortit al carrer

GRAN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ
MÉS DE 1.000 TREBALLADORS/ES PENITENCIARIS HEM SORTIT AL CARRER DEMOSTRANT UNA UNITAT INQÜESTIONABLE


En una concentració que ha suposat un récord de participació mai vist en el nostre àmbit, més de 1.000 treballadors/es penitenciaris ens hem concentrat avui a les 16h davant de la Conselleria de Justícia per exigir respecte a la titular del Departament, la Sra. Pilar Fernández Bozal, pel menyspreu que demostra contínuament als treballadors/es de les presons catalanes, per garantir els nostres llocs de treball i les nostres condicions laborals i retributives, per reincorporar al sistema els interins cessats, per l’obertura del C.P.Puig de les Basses i per la consolidació dels llocs de treball en l’àmbit de rehabilitació.



Pels volts de les 17h, un cop llegit el manifest de la concentració, s’ha iniciat una marxa espontània que ha començat al carrer Pau Claris, ha seguit per la Gran Via, el Passeig Sant Joan i ha finalitzat al carrer Aragó, davant la seu de la Direcció General de Serveis Penitenciaris.



Els secretaris generals dels sindicats s’han reunit amb responsables de la Direcció General i han reclamat un compromís real de manteniment de tots i cadascun dels punts de la pròrroga de l’Acord per al 2012, mentre s’escoltaven crits i consignes de tots els companys/es que es trobaven ocupant el carrer Aragó.
Com era d’esperar, la resposta de l’Administració ha estat l’ambigüetat i el silenci. Davant d’aquesta actitud d’immobilisme els hem comunicat que la concentració d’avui era la primera i més suau de les que realitzarem en un curt termini de temps i que ells seran els únics responsables de tot el que succeeixi a partir d’ara.


Agraïr-vos la vostra importantíssima participació i prepareu-vos perquè...

LA GUERRA TOT JUST COMENÇA !!!!!!!!!!!!!

Barcelona, 15 de novembre de 2011