dimarts, 21 de febrer del 2012

Camacho demana "explicacions" a Mas per la nova rebaixa del 3% als funcionaris

"No es pot estar negociant fins a l'últim moment i no saber res de les noves retallades l'endemà de firmar l'acord", es lamenta

Dilluns, 20 de febrer del 2012

EL PERIÓDICO / Barcelona
La presidenta del PPC, Alicia Sánchez-Camacho, ha assegurat que desconeixia la intenció del Govern d'aprovar una rebaixa del 3% en el sou dels treballadors públics i ha afegit que ha "demanatexplicacions" a Artur Mas per aquesta nova mesura d'ajust. "Em va sorprendre moltíssim que després d'haver firmat l'acord (amb el PPC) per aprovar els pressupostos, el Govern aprovés una reducció salarial d'aquestes característiques --ha declarat Camacho en una entrevista a RAC 1--. No es pot estar negociant fins a l'últim moment i no saber res de les noves retallades l'endemà de firmar l'acord".

Sánchez-Camacho - ACN
La líder del PPC ha sostingut que el seu partit "no ha demanat en cap moment exclusivitat" al president de la Generalitat en la política d'aliances. "No era l'únic pacte possible, però sí que és el que ha escollit Mas", ha assenyalat. Més endavant, no obstant, Camacho ha afirmat que el PSC està "tan desorientat" que "en cap moment ha estat en disposició de pactar amb CiU".

Camacho també s'ha referit al congrés que el PPha celebrat aquest cap de setmana a Sevilla i, en particular, al paper que li ha assignat Mariano Rajoy, que li ha donat el càrrec de presidenta del comitè electoral nacional. Un lloc que, tot i estar per sota de les expectatives que s'havien fet alguns dirigents del PPC, Camacho ha presentat com una conquista de gran importància. "Per primera vegada en la història una catalana decidirà sobre totes les llistes electorals", ha subratllat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Vaya! Otra que se entera de las decisiones del ejecutivo justo después de que se anuncien, como los sindicatos. No tiene morro ni nada la colega (literalmente)