dimecres, 24 d’abril del 2013

No és pas casual!!

No sé si creure en les casualitats, però està clar que si parlem de premsa, no hi crec.

En aquest país, tenim uns mitjans de comunicació capaços de parlar i parlar de la mort de la Margaret Tatcher i la Sarita Montiel, però només en lletra petita ens diuen que també va morir un dels grans, en José Luis Sampedro.

Fa molts dies que ni es menciona Grècia, ja que si no se’n parla és per que tot va com una bassa d’oli. Ojos que no ven, corazón que no siente, aquesta és la estratègia!!

Qui diu que les mesures aplicables als grecs no són exportables a iS Pain.



I per no parlar del membre d’honor en la reialesachoricera, és que la categoria segueix fent por als serfs, i a la Mass Mèdia ibèrica, més que a ningú.

"Urdangarín sacó de España la colección pictórica valorada en 2000 millones € robada por los Borbones"

I després topem amb les barreres dels peatges. Ja no s’escolta res dels #novullpagar, tots estem encarrilats de nou. No s’ha pagat cap multa però això tampoc cal dir-ho.

"El escándalo de las autopistas"

I per posar la cirereta al pastís, ens estan fent el llit i nosaltres només ens mirem el nostre melic, excepte algun llest que hi veu més enllà i mira el de la veïna del davant.


I la vergonya de les vergonyes, la ignomínia de la intel·ligència, l’ofensa absoluta a l’ètica de les persones i l’insult a una pobra dona que només exercia els seus drets, per tant l’ofensa a tots plegats perquè #totssomesterquintana


"Manipulen la numeració de la furgoneta de la BRIMO des d'on es va disparar Ester Quintana"

Doncs, és així com s'exercita el poder i el control, quan es vol confinar un tema, els imperis de la comunicació NO en parlen i el silenci és l’oblit.

Si d’una cosa no se’n parla, aquesta NO és!! 





Imatge de SolucionaFacil.es Flickr