dijous, 3 de gener del 2013

Ens segueixen robant

L'austeritat és selectiva

Ha de ser que el malbaratament es contagia com la grip, encara que el que resulta més insultant és veure com s'omplen la boca amb la paraula austeritat aquells quals sous, que per cert surten dels nostres butxaques, passen dels 6.000€.

Sembla que l'austeritat és selectiva, només toca al 99% de la població deixant a l'1% lliure de les seves urpes. I és aquest 1% de privilegiats fora de perill de la grip econòmica els que ens demanen que ens estrenyem el cinturó fins penjar-nos. Són ells els que ens demanen sacrificis sense fer, els que ens converteixen en esclaus de sous miserables o no ens donen treball. Ells són els que ens pugen els impostos per tenir cada vegada pitjors serveis.

La llista de barbaritats contra els ciutadans seria massa llarga i massa amarga de recordar. Tots la tenim ben present dia a dia.

JA N'HI HA PROU de mantenir una casta que oblida qui els va posar en el lloc que ocupen, que oblida quina és la seva feina i que desconeixen el significat de la paraula servei.

Els ciutadans estem farts que ens menteixin. Estem farts que ens prenguin per idiotes. Ens han entrenat bé, a força de successives bufetades, al llarg de moltes legislatures, S'HA ACABAT! Assabenteu-vos que 47.000.000 de persones no estan perquè vostès les trepitgin. I la propera vegada que ens estafin els NOSTRES DINERS per "donar-se'ls" a les seves fundacions, associacions, sindicats, etc... penseu-vos-ho dues vegades perquè potser acabarem portant a aquestes fundacions i associacions, que són pous sense fons, les nostres factures perquè les paguin.

Vostès no llencen els seus diners, tampoc ho facin amb el nostre.

Des de aquestes línies, exigim que les associacions i sindicats es mantinguin gràcies a les quotes dels seus associats i /o afiliats i, que les fundacions es mantinguin amb donacions privades, mai públiques.

Està a les nostres mans aturar tot aquest robament constant!!!