dimecres, 19 de desembre del 2012

Esmorzem o ens manifestem?

Serveis Centrals (DG), Ciutat de la Justícia, Diputació de Barcelona, Tresoreria de la Seguretat Social ...

Esmorzar de cada dimecres/divendres pre-Nadalenc
Serveis Centrals (DG), Ciutat de la Justícia, Diputació de Barcelona, Tresoreria de la Seguretat Social i un llarg etc, etc. reivindiquen cada dimecres i divendres, en forma de manifestació i durant els vint minuts del seu esmorzar, la situació de retallades que patim tots els empleats públics, tant els interins, com els funcionaris de carrera. Als Serveis Centrals (DG) després d'un any... continuen reivindicant-se.

Hem conegut a través del portal ATRI que el proper 27 de desembre s’ordenarà el pagament de la nòmina de desembre i la part de la paga extraordinària del passat mes de juny. 
Independentment que l'Administració de la Generalitat siguin uns irresponsables a l'hora de gestionar les misèries que reben del Govern Central, les retallades que estem patint els empleats són un autèntic espoli per les nostres butxaques, ja que una part important de les nostres retribucions de la nòmina (extra de juny) i de desembre, la tenen ells en el seu poder i generant interessos des de fa sis mesos, a més de l'increment de l'IRPF que al final serà superior a la prevista pel mateix Govern de la Generalitat. 

Segons l'UGT li provoca nàusees i és insultant que un govern que no assumeix les seves responsabilitats i les seves culpabilitats és un govern sense legitimitat. Pensem el mateix que ells, però també ens provoca el mateix que els empleats públics estiguin durant un any reivindicant cada dimecres i divendres el mateix espoli que els senyors de l'UGT i la resta de sindicats diuen, i que no facin, ni hagin fet res de res per a recolzar-los.
Diuen també que: 

"Els hi farem front com a sindicat!!! Denunciant les seves mesures jurídicament, al carrer i on faci falta, per tal d'alliberar a l’empleat d'aquest segrest institucional".

Però senyors de l'UGT, a qui volen enganyar?
Han fet alguna cosa des de que varen començar les retallades?

Encara estem esperant les seves reivindicacions de recolzament i abanderament, si quan van aparèixer va ser perquè estava la TV3 per el mig.

Els únics que han fet alguna cosa per a nosaltres han sigut els senyors de CSI·F i quan hi era el representant que ja no hi és en aquest moments (l'han canviat), això si,  també sense abanderament. Entenem que pot ser perquè no estaven a la taula de negociació com la resta de vostès. CCOO, CATAC, NO SABEM N'HI QUI SÓN.

A tots els sindicats, no se'ls hi cau la cara de vergonya de no fer-hi res de res amb aquest espoli que estem patint, i el que és pitjor, deixar als empleats públics sense recolzament sortint al carrer?