divendres, 30 de desembre del 2011

Reunió amb la D.G. (22-12-2011)

NO HI HA AVENÇOS NI CONCRECIONS

Assisteixen per part de l’Administració, Pilar S., Subdirectora General de Funció Pública; Ferran D., Subdirector Gral. de RR.HH. i relacions sindicals del Departament de Justícia; Rosa P., Subdirectora Gral. de RR. HH. i Econòmics de la DGSP, José Luis V., Subdirector General de Centres i Gestió Penitenciària, Ferran C., Cap de Servei de Selecció i Provisió i Jesús P., Cap de Servei de Gestió de RR.HH. Per la part sindical, UGTPRESONS, CCOO, CATAC i CSIF.

Aquest vespre hem mantingut la segona part de la reunió amb l’Administració realitzada el passat dimarts, en la que es va mostrar un cert intent d’acostament a les reivindicacions dels treballadors.

El dia 20 havíem deixat establerts uns punts mínims dels que us vam informar a la nota publicada pels quatre sindicats i de moment, l’única variació és que l’Administració ha mencionat, tímidament i sense cap concreció, la possibilitat de que l’escassa xifra que va posar a sobre de la taula pogués augmentar.

De la reunió d’ahir, doncs, només podem extreure que el nou programa que ha de substituir l’actual programa PIPE es dirà possiblement Programa de Rendiment Professional, del que ja avisem a l’Administració que no ens agrada ni tan sols el seu nom, que la quantitat de 75 € mensuals que oferia l’Administració per asumir un programa del tot infumable es podría veure incrementada però sense concretar-la i que els condicionants que es pretenen imposar per a la pròpia existència d’aquest complement i que ja teniu coneixement, continuen sent els mateixos, o sigui absolutament innacceptables.

Després de més de tres hores d’una reunió farcida d’inconcrecions, i vista la impossibilitat de fer avenços significatius, els sindicats presents en la reunió reiterem la nostra proposta realitzada el passat dimarts i ens emplacem al dia 28 a les 17:00 hores, reunió en la que esperem se’ns presenti una proposta més concreta per poder començar a treballar seriosament.

Barcelona, 22 de desembre de 2011
Font: ugtpresons