dimarts, 2 de novembre del 2010

¿TAMBIÉN QUIEREN NUESTRA BUFANDA?

¿TAMBIÉN QUIEREN NUESTRA BUFANDA?

A continuación adjuntamos la nota publicada el pasado 29/10/2010 en la web de UGT Presons, con referencia a la bufanda de los trabajadores de BRIANS-1:

La SSPR i JJ, amb la connivència de la direcció del centre tenia la intenció de deixar sense complement de productivitat a més de 300 treballadors del CP Brians 1, amb l’argument de que no havien complert amb l’obligació de fitxar, amb independència de si havien desenvolupat o no realment el seu horari de treball.
Des d’UGTPRESONS ja s’han dut a terme de manera immediata les gestions oportunes, exigint a l’administració que es tirés endarrere i no dugués a terme aquest cacicada. Se’ls ha deixat clar que això quedava sense efecte o tindrien festa i de la grossa.
Després d’un any en que els governs central i autonòmic s’han llançat sense vergonya a saquejar el salari dels empleats públics, només faltava que ara algú volgués fer “naufragar” encara més l’economia d’una part del col·lectiu dels treballadors de presons.  
L’administració ha entrat en raó. Els havíem advertit que duríem a terme accions contundents i mediàtiques en plena campanya electoral de les eleccions catalanes, en consonància amb l’agressió que volien perpetrar, una vegada més, contra el personal penitenciari.
De tota manera, des d’UGTPRESONS, seguirem vetllant per tal d’assegurar que l’administració compleix el compromís de fer-se enrere.


Esperamos que los sindicatos, TODOS, ya sabemos que estamos en época de elecciones y que ahora todos son lo mejor de lo mejor y que van hacer por nosotros lo que no está escrito (mucho te quiero perrito, pero de pan poquito), en vez de tirarse los trastos los unos a los otros empiecen a mover el 'culo' por el colectivo, ya basta de tomarnos el pelo.